Ik help je met je verhaal

Schrijftijd Wageningen

Elke maand, meestal de tweede dinsdag, kun je meedoen aan Schrijftijd Wageningen, een ’training zonder programma’. In een kleine groep schrijf je aan je eigen tekst. Daarbij krijg je antwoord op al je schrijfvragen.

Bijvoorbeeld hoe je jouw verhaal duidelijker, persoonlijker of klantgerichter kunt maken, of hoe je met meer gemak en plezier kunt schrijven.

Kortom: Je leert precies wat je op dat moment nodig hebt. Aan het einde van de ochtend is je tekst een stuk beter dan aan het begin en jij hebt meer inzicht en vertrouwen gekregen in je schrijfproces.

“Dankzij jouw feedback lukt het me beter me in de lezer te verplaatsen. Daardoor zijn mijn teksten een stuk beter geworden.”

Profiteer van persoonlijke aandacht

De eerstvolgende Schrijftijd Wageningen vindt dit najaar plaats op dinsdagochtend 12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december. We werken in een groep van maximaal 7 deelnemers, dus je bent verzekerd van persoonlijke aandacht.

Vooral zelfstandig professionals vinden hun weg naar Schrijftijd. Ze kiezen daarmee voor een ochtend geconcentreerd schrijven en een frisse blik van een ervaren en enthousiaste professional. Dat zorgt voor levendigere teksten en meer schrijfplezier.

Elke keer als je meedoet aan Schrijftijd kom je een stapje verder. Je leert van de feedback die je krijgt op jouw teksten, en als je wilt ook van de feedback die ik geef aan andere deelnemers. Past werken in een groep niet bij je, kies dan voor individuele schrijfcoaching. In beide gevallen deel ik graag mijn kennis uit ruim 20 jaar professionele schrijfervaring met je. 

Ik kreeg niet alleen praktische tips op het niveau van structuur en schrijfstijl, ik leerde ook vanuit een kader te denken met vragen als: wat wil ik en voor wie schrijf ik?

Praktisch

  • Vanaf 9 uur is er koffie en thee en kun je je laptop aansluiten. We beginnen om 9.30 u met een korte inleiding, daarna kun je schrijven en feedback vragen tot 12.30 u.
  • In 2023 bedraagt de investering voor Schrijftijd per keer € 47,00 voor zelfstandig ondernemers en € 77,00 voor professionals in loondienst. Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee. Voor BTW geldt een vrijstelling.
  • Met maximaal 7 deelnemers is er ruim voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 
  • Wil je je meteen aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in.
  • Elke maand mag een deelnemer van een maatschappelijke organisatie kosteloos deelnemen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur me een mailtje: info@bergamot.nl.
  • Heb je nog vragen? Wil je liever individuele Schrijfcoaching? Of zoek je een Schrijftraining voor je bedrijf? Bel me (06 – 1542 8191) of mail me (info@bergamot.nl)

“Eerst liep ik vaak vast tijdens het schrijven, nu weet ik dat het handig is een aantal zaken op orde te hebben vóór ik ga schrijven.”

Lees meer over andere activiteiten op de pagina Aanbod.