Ik help je met je verhaal

 

Schrijven doe je vaak alleen. Soms heb je dan behoefte aan nieuwe ideeën of een frisse blik op je teksten. Daarvoor kun je bij mij terecht.

Mijn aanbod bestaat uit schrijfactiviteiten met focus op inspiratie of op beter leren schrijven. Ik bied workshops en cursussen in (de buurt van) Wageningen, een schriftelijke cursus en schrijfactiviteiten op maat.

Wat je ook kiest, je krijgt persoonlijke aandacht en schrijfplezier staat voorop! 

 

Mijn aanbod

In de eerste helft van 2024 bestaat mijn aanbod uit:

  • Schrijftafel, een ochtend vol inspiratie waarbij je je laat verrassen door je pen – met eenvoudige oefeningen komen de woorden als vanzelf op papier – plezier en inzicht – elke maand in Wageningen.
  • Schrijf jezelf lichter – schrijf in stilte over iets wat je tot last is en laat het los
  • Schrijftijd, voor een krachtiger blog, webtekst, column of levensverhaal – met directe feedback op je teksten – elke maand in Wageningen
  • Schrijf met je lijf, thuis leren hoe je soepeler en simpeler schrijft door je lijf van top tot teen te gebruiken- 6 lessen per mail met feedback – als het jou uitkomt.
  • Individuele schrijfcoaching voor mensen die het liefst 1-op-1 werken – op afspraak.

Er volgen meer schrijfdagen en -cursussen over persoonlijke onderwerpen. Kom af en toe nog eens terug. Heb je vragen, neem vrijblijvend

Ik heb geleerd hoe ik met de inhoud en layout van mijn brief en CV invloed heb op het beeld dat de sollicitatiecommissie van mij krijgt. Ik had de neiging om veel over mezelf te vertellen, waarbij de lezer zelf moest destilleren wat relevant was. Nu leg ik bewuster de link tussen mijn ervaringen en de dingen die belangrijk zijn voor de baan. De rest bewaar ik voor het gesprek. 
Mijn CV is veel overzichtelijker geworden en ik kies nu bewust wat ik uitgebreid beschrijf en wat beknopt.”

Jan-Willem Lammers – individuele schrijfcoaching 2021

“Schrijftafelen is fun en fijn”

“Bijzondere ontmoetingen aan tafel

Deelnemers schrijftafel – 2023

Op zoek naar wat anders?

Kijk dan op SchrijvenOnline, daar vind je een schat aan schrijfactiviteiten van mijn collega’s. Je vindt er ook schrijftips en schrijfwedstrijden.