Ik help je met je verhaal

Schrijftafel – inspiratie

Schrijf je graag, gewoon voor jezelf, en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Kom dan naar de Schrijftafel in Wageningen.

Je schrijft aan de hand van eenvoudige oefeningen. De woorden komen als het ware vanzelf op papier. Zo ontdek je dat je creatiever bent dan je denkt. De teksten laten je vaak een onbekend stukje van jezelf zien en zijn vaak prachtig, al is dat niet het eerste doel.

inspiratie

licht-zinnig

alles is goed

de woorden gaan stromen

beweging

Plezier, inspiratie en inzicht

Bij de Schrijftafel gaat het vooral om plezier, inspiratie en inzicht. Je hebt alleen pen en papier nodig, dus ook zonder schrijfervaring ben je welkom. Je kunt gewoon een keer aanschuiven, er is geen vaste groep.

De magische wereld van jouw Schrijftafel is uniek. Je gewoon onderdompelen in deze heerlijke ervaring en spelen met woorden opnieuw waarderen.

Praktisch

De Schrijftafel vindt 1x per maand plaats op maandag, meestal de tweede maandag van de maand. De data tot de zomervakantie 2024 zijn: 10 juni en 8 juli. We schrijven van 10 – 12u bij mij thuis, in Wageningen. Per keer bedragen de kosten € 15 inclusief koffie of thee.

Elke bijeenkomst staat op zichzelf. Aanmelden is nodig, want er is plaats voor maximaal 7 deelnemers. Wil je meedoen? Stuur me een mail en laat me weten wanneer je wilt komen.

inspiratie

licht-zinnig

alles is goed

de woorden gaan stromen

beweging

Een fijne ochtend met mooie opdrachten.

Bijzondere ontmoetingen aan tafel

Liever wat anders?

Is Wageningen te ver of kun je niet op maandagochtend? Kijk dan op Shodo, de website van Christine de Vries, voor schrijfcafé’s in andere plaatsen.

Mijn andere activiteiten vind je op Schrijf mee.

Foto: Kelly Sikkema op Unsplash