Ik help je met je verhaal

Blogdag Wageningen

– voor experts die willen bloggen over hun vak

Juist nu, in deze tijd van grote veranderingen, is het belangrijk om als expert je stem te laten horen. Of je nou coach bent of vormgever, mediator of bloemkunstenaar, trainer of therapeut. Dat kan bijvoorbeeld met blogs.

Maar hoe schrijf je blogs die laten zien op welke manier jij mensen helpt beter met zichzelf en de wereld om te gaan? Hoe zorg dat mensen je blogs graag lezen? Dat is lang niet zo moeilijk als je zelf denkt. Je kunt het leren tijdens een blogdag in Wageningen.

Tijdens een blogdag krijg je eenvoudige tips die je blog leesbaarder en boeiender maken. We praten over innerlijke en uiterlijke blokkades en gaan vooral veel oefenen. Dus schrijven, voorlezen en luisteren naar elkaar. Je krijgt feedback op je eigen blogs en leert ook van de feedback op blogs van andere deelnemers. Er is volop ruimte om vragen te stellen.

Praktische zaken

De eerstvolgende blogdag vindt plaats in het voorjaar van 2023, van 10.00 – 16.30u in Wageningen, met maximaal het aantal mensen dat dan is toegestaan.

De kosten voor een blogdag bedragen voorlopig € 95,00 inclusief BTW. Dat bedrag is inclusief koffie, thee en schriftelijke schrijftips. Je lunch neem je zelf mee.

Wat levert een blogdag op?

Aan het eind van een blogdag

  • weet je waar je op moet letten bij het schrijven van blogs
  • heb je ervaren dat je het kunt, een blog schrijven
  • ga je naar huis vol nieuwe ideeën

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@bergamot.nl.