Ik help je met je verhaal

Schrijvend op adem komen

Adem, de eerste levensbehoefte. Soms beneemt iets of iemand je adem. Dat kan in naaste kring zijn of in de wereld om ons heen.

Schrijven kan helpen om weer op adem te komen, om je innerlijke rust opnieuw te vinden en zelfs te versterken. Je geeft op papier woorden aan wat er in je leeft. Na een paar keer diep ademhalen kun je er van een afstand naar kijken. Vaak ontdek je met een frisse blik een andere invalshoek, wat luchtiger en lichter.

Stap voor stap

In deze cursus komen de woorden als vanzelf op papier. Aan de hand van eenvoudige oefeningen ontstaan stap voor stap je eigen teksten. Schrijfervaring is niet nodig.

Wat je schrijft, schrijf je voor jezelf. Het gaat niet om mooie verhalen, maar om het vinden van je eigen woorden en waarden. Je krijgt wel de mogelijkheid om een of meer teksten voor te lezen. Per keer beslis je of dat wilt. 

Praktisch

De volgende cursus vindt plaats in het voorjaar van 2024, de data volgen. De kosten bedragen € 75,00 inclusief koffie en thee (introductieprijs). De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers en er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Je kunt je opgeven via een mail naar info@bergamot.nl.

Lees meer over andere activiteiten op de pagina Aanbod.