Ik help je met je verhaal

Schrijfcoaching, zakelijk en privé

Ben jij een expert op je vakgebied, maar vind je het lastig om over je product, dienst of ontdekking een heldere én aantrekkelijke tekst te schrijven?

Kost het schrijven van je levensverhaal, sollicitatiebrief, scriptie of proefschrift je (te) veel tijd en energie? Wil je gaan bloggen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan wordt het tijd voor hulp.

.

“De schrijftraining van Annemarie is een aanrader. Ik heb concrete tips gekregen om een tekst goed op te bouwen. En heel belangrijk: tips om over mijn schrijfblokkade heen te komen.” – Monica Verbaarschot, Gravure85

.

Begeleiding op verschillende manieren

Ik kan je individueel begeleiden of je kunt een schrijftraining in een groep volgen. Je kunt ook een schriftelijke cursus volgen. Overal staat persoonlijke aandacht en feedback op je eigen teksten centraal. Vaste onderdelen in mijn aanbod zijn:

  • Schrijftijd Wageningen, een maandelijkse schrijfochtend waarbij je persoonlijke feedback krijgt op je zakelijke teksten
  • Blogdag Wageningen, een blogdag met theorie en vooral praktijk om te leren hoe je (beter) kunt bloggen
  • Schrijf met je lijf, een schriftelijke cursus van 6 lessen waarbij je leert om soepeler en simpeler te schrijven – met feedback op 6 opdrachten
  • Schriftelijke blogcursus, waarbij je in 3 lessen de basis van bloggen leert – met 3x feedback op je opdrachten

Individuele schrijfcoaching

Wil je liever persoonlijke schrijfcoaching, dan begeleid ik je individueel. Aan de hand van jouw vragen en je tekst(en) laat ik je zien hoe je jouw verhaal beter kunt overbrengen. Stap voor stap leer je al doende de theorie van schrijven en je krijgt tips om je teksten te verbeteren. Afhankelijk van je vraag bepalen we het aantal sessies.

Als schrijfcoach help ik je bij al je tekstvragen. Bijvoorbeeld als je last hebt van een schrijfblokkade of als je je teksten te saai of te afstandelijk vindt. Misschien wil je gewoon een frisse blik.

Met welke vraag je ook komt, je profiteert van meer dan 15 jaar ervaring met schrijven en begeleiden. Als onafhankelijke buitenstaander kan ik gemakkelijker dan jijzelf hoofd- en bijzaken scheiden. Bovendien helpt mijn stimulans jou om de vaart erin te houden.

Het liefst spreek ik je persoonlijk in Wageningen of omgeving. Is de afstand te groot, dan is bellen een goed alternatief.

“Ik ben blij met je schrijfcoaching. Die heeft me structuur, ideeën en plezier gegeven.” Astrid Kraag, mediator, Wageningen.

Meer referenties vind je hier.

Mijn tarieven voor een enkel uur individuele coaching:

  • voor particulieren € 60,00 inclusief BTW
  • voor zelfstandig ondernemers € 75,00 excl. BTW
  • voor bedrijven € 100,00 excl. BTW

Zijn de financiën een probleem? Mail dan naar info@bergamot.nl, dan vinden we daar vast een oplossing voor.