Ik help je met je verhaal

Schrijfhulp, zakelijk en privé

Ben jij een expert op je vakgebied, maar vind je het lastig om over je product, dienst of ontdekking een logisch opgebouwde tekst te schrijven? Die ook nog eens aantrekkelijk is voor de lezer?

Kost het schrijven van je levensverhaal, sollicitatiebrief, scriptie of proefschrift je (te) veel tijd en energie? Wil je gaan bloggen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

Dan wordt het tijd voor hulp.

Ik help je op een praktische manier met jouw verhaal of verhalen. Dat betekent eerst bij een kop koffie of thee ontdekken wat je graag wilt en waar het hapert. Vervolgens begeleid ik je stap voor stap.

Heb je last van een schrijfblokkade, weet je geen onderwerpen te bedenken voor blogs, heb je heel veel geschreven maar weet je niet hoe verder? Vind je je verhalen te saai, te afstandelijk of wil je gewoon een frisse blik?

Als schrijfcoach help ik je bij al je tekstvragen. Je profiteert van mijn jarenlange ervaring met schrijven en begeleiden. Als onafhankelijke buitenstaander kan ik gemakkelijker dan jijzelf hoofd- en bijzaken scheiden. Bovendien helpt mijn stimulans jou om de vaart erin te houden.

Het liefst spreek ik je persoonlijk in Wageningen of omgeving. Is de afstand te groot, dan is bellen een goed alternatief.

Wat mijn klanten zeggen:

“Ik ben blij met je schrijfcoaching. Die heeft me structuur, ideeën en plezier gegeven.” Astrid Kraag, mediator, Wageningen.

“De schrijftraining van Annemarie is een aanrader. Ik heb concrete tips gekregen om een tekst goed op te bouwen. En heel belangrijk: tips om over mijn schrijfblokkade heen te komen.” – Monica Verbaarschot, Gravure85, Vianen.

Meer referenties vind je hier.

Wat staat er op de agenda?

Elke maand kun je meedoen aan Schrijftijd Wageningen.
Ben je op zoek naar individuele schrijfcoaching, scriptiebegeleiding, proefschriftbegeleiding of een in company training? Dan kun je

Mijn tarieven voor een enkel uur individuele coaching:

  • voor particulieren € 60,00 inclusief BTW
  • voor zelfstandig ondernemers € 75,00 excl. BTW
  • voor bedrijven € 100,00 excl. BTW

Prijzen voor een traject volgen binnenkort. Wil je het snel weten? Dan kun je natuurlijk nu al