Kan ik jou helpen met schrijven?

Ben jij een expert op je vakgebied, maar vind je de stap naar een logische en aantrekkelijke tekst over je product of dienst lastig?
Wil je gaan bloggen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?
Of kost het schrijven van je levensverhaal, scriptie of proefschrift je (te) veel tijd en energie?*

Dan wordt het tijd voor hulp.

Ik help je op een praktische manier met jouw tekst(en). Dat betekent eerst ontdekken wat je graag wilt en waar het hapert. Vervolgens help ik je stap voor stap met het schrijfproces.

Of het nu gaat om het overwinnen van je schrijfblokkade, het vinden van onderwerpen, het bedenken van een goede structuur of het aantrekkelijker opschrijven van droge materie, als schrijfcoach help ik je bij al je tekstvragen.

Je kunt ook bij mij terecht voor scriptie- of proefschriftbegeleiding* in Wageningen. Als onafhankelijke buitenstaander kan ik gemakkelijker dan jijzelf hoofd- en bijzaken scheiden. Bovendien helpt mijn stimulans jou om de vaart erin te houden.

*Voor particulieren € 60,00 per uur incl. BTW.

“De schrijftraining van Annemarie is een aanrader. Ik heb concrete tips gekregen om een tekst goed op te bouwen. En heel belangrijk: tips om over mijn schrijfblokkade heen te komen.” – Monica Verbaarschot, Gravure85

Meer referenties vind je hier.

Wat staat er op de agenda?

Op dit moment is er geen schrijftraining gepland.
Neem contact op voor individuele schrijfcoaching, scriptiebegeleiding, proefschriftbegeleiding of een in company training.