Ik help je met je verhaal

 

Schrijven doe je vaak alleen. Soms heb je dan behoefte aan nieuwe ideeën of een frisse blik op je teksten.

Mijn aanbod bestaat uit schrijfactiviteiten in (de buurt van) Wageningen of online, losse activiteiten of een cursus, met focus op inspiratie of beter leren schrijven. Je krijgt altijd persoonlijke aandacht en met plezier schrijven staat voorop! 

 

Mijn aanbod

Mijn aanbod in het voorjaar 2023, kijk wat je aanspreekt:

  • Schrijftafel, een ochtend waarbij je je laat verrassen door je pen – met eenvoudige oefeningen komen de woorden komen als vanzelf op papier – plezier en inspiratie – elke maand in Wageningen.
  • Schrijvend op adem komen, een driedelige cursus waarbij je schrijvend je eigen rust (opnieuw) ontdekt.
  • Schrijfdag De kleine prins – meer info over deze schrijfdag in najaar 2023 volgt.
  • Schrijftijd Wageningen, om je blog, webteksten, columns of levensverhaal nog krachtiger te formuleren – met directe feedback op je teksten – elke maand in Wageningen
  • Blogdag Wageningen, een blogdag met theorie en vooral praktijk waar je leert hoe je (beter) kunt bloggen staat op het programma in de tweede helft van 2023.
  • Schrijf met je lijf, thuis leren hoe je soepeler en simpeler schrijft – een cursus van 6 lessen per mail – de cursus is ontwikkeld door Lisette Thooft en je krijgt feedback van mij op 6 teksten.
  • Individuele schrijfcoaching voor mensen die het liefst 1-op-1 werken.

Er volgen meer schrijfdagen en -cursussen over persoonlijke onderwerpen.

Heb je vragen, neem vrijblijvend

Ik heb geleerd hoe ik met de inhoud en layout van mijn brief en CV invloed heb op het beeld dat de sollicitatiecommissie van mij krijgt. Ik had de neiging om in een brief veel over mezelf te vertellen, waarbij de lezer uit alle informatie zelf moest destilleren wat relevant was. Nu leg ik bewuster de link tussen mijn ervaringen en de dingen die belangrijk zijn voor de baan. De rest bewaar ik voor het gesprek. 
Mijn CV is veel overzichtelijker geworden en ik kies nu bewust wat ik uitgebreid beschrijf en wat beknopt.”

Jan-Willem Lammers – individuele schrijfcoaching 2021

“Schrijftafelen is fun en fijn”

“Bijzondere ontmoetingen aan tafel

Deelnemers schrijftafel – 2023