Ik help je met je teksten

Kan ik jou helpen met schrijven?

Schrijfhulp, zakelijk en privé

Ben jij een expert op je vakgebied, maar vind je het lastig om over je product, dienst of ontdekking een logisch opgebouwde tekst te schrijven? Die ook nog eens aantrekkelijk is voor de lezer?

Wil je gaan bloggen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

Of kost het schrijven van je levensverhaal, scriptie, sollicitatiebrief of proefschrift je (te) veel tijd en energie?

Dan wordt het tijd voor hulp.

Ik help je op een praktische manier met jouw tekst(en). Dat betekent eerst bij een kop koffie of thee ontdekken wat je graag wilt en waar het hapert. Vervolgens help ik je stap voor stap met het schrijfproces.

Of het nu gaat om het overwinnen van je schrijfblokkade, het vinden van onderwerpen, het bedenken van een goede structuur of het aantrekkelijker opschrijven van droge materie, als schrijfcoach help ik je bij al je tekstvragen.

Je kunt ook bij mij terecht voor hulp bij je scriptie, sollicitatiebrief of proefschrift. Het liefst spreek ik je persoonlijk in Wageningen of omgeving. is de afstand te groot, dan is bellen een goed alternatief.

Als onafhankelijke buitenstaander kan ik gemakkelijker dan jijzelf hoofd- en bijzaken scheiden. Bovendien helpt mijn stimulans jou om de vaart erin te houden.

Wat mijn klanten zeggen:

“Ik ben blij met je schrijfcoaching. Die heeft me structuur, ideeën en plezier gegeven.” Astrid Kraag, mediator, Wageningen.

“De schrijftraining van Annemarie is een aanrader. Ik heb concrete tips gekregen om een tekst goed op te bouwen. En heel belangrijk: tips om over mijn schrijfblokkade heen te komen.” – Monica Verbaarschot, Gravure85, Vianen.

“De individuele schrijfcoaching van Annemarie Barbier was bijzonder nuttig en leerzaam. Vanuit vertrouwen en inzicht ga ik mijn teksten nu verbeteren tot een echt goede versie!” – Helena, coach in Wageningen.

Meer referenties vind je hier.

Wat staat er op de agenda?

Sinds mei 2019 kun je elke maand meedoen aan Schrijftijd Wageningen.
Ben je op zoek naar individuele schrijfcoaching, scriptiebegeleiding, proefschriftbegeleiding of een in company training? Dan kun je

Mijn tarieven voor een enkel uur individuele coaching:

  • voor particulieren € 60,00 inclusief BTW
  • voor zelfstandig ondernemers € 75,00 excl. BTW
  • voor bedrijven € 100,00 excl. BTW

Prijzen voor een traject volgen binnenkort. Wil je het snel weten? Dan kun je natuurlijk nu al