Ik help je met je verhaal

Schrijftijd – krachtig verhaal

Wil je op een laagdrempelige manier ontdekken hoe je jouw verhaal krachtiger, persoonlijker of klantgerichter kunt maken? Of hoe je met meer gemak en plezier kunt schrijven? Doe dan mee aan Schrijftijd Wageningen, een ’training zonder programma’ waarbij krijg je antwoord op al je schrijfvragen.

In een kleine groep schrijf je aan je eigen tekst en op verzoek krijg je feedback. Zo leer je precies wat je nodig hebt. Vaak steek je ook wat op van de feedback die ik geef aan andere deelnemers. Aan het einde van de ochtend is je tekst een stuk beter dan aan het begin en jij hebt meer inzicht en vertrouwen gekregen in je schrijfproces.

“Dankzij jouw feedback lukt het me beter me in de lezer te verplaatsen. Daardoor zijn mijn teksten een stuk beter geworden.”

Profiteer van persoonlijke aandacht

Zelfstandig professionals, schrijvers van levensverhalen en bloggers vinden hun weg naar Schrijftijd. Ze kiezen daarmee voor een ochtend geconcentreerd schrijven en een frisse blik van een ervaren en enthousiaste professional. Ik deel graag mijn kennis uit ruim 20 jaar professionele schrijfervaring. Elke keer als je meedoet aan Schrijftijd kom je een stapje verder. 

Ik kreeg niet alleen praktische tips op het niveau van structuur en schrijfstijl, ik leerde ook vanuit een kader te denken met vragen als: wat wil ik en voor wie schrijf ik?

Praktisch

  • Schrijftijd Wageningen vindt 1x per maand plaats op dinsdag, meestal de tweede dinsdag van de maand. In voorjaar 2024 ben je welkom op 11 juni en 9 juli. Data voor de tweede helft van dit jaar volgen.
  • Vanaf 9 uur is er koffie en thee en kun je je laptop aansluiten. We beginnen om 9.30 u met een korte inleiding, daarna kun je schrijven en feedback vragen tot 12.30 u.
  • We werken in een groep van maximaal 6 deelnemers, dus je bent verzekerd van persoonlijke aandacht.
  • De investering voor Schrijftijd bedraagt in de eerste helft van 2024 per keer € 47,00 voor zelfstandig ondernemers en € 77,00 voor professionals in loondienst. Deze prijzen zijn inclusief koffie of thee. Voor BTW geldt een vrijstelling.
  • Wil je je meteen aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in.
  • Elke maand mag een deelnemer van een maatschappelijke organisatie kosteloos deelnemen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur me een mailtje: info@bergamot.nl.
  • Heb je nog vragen? Wil je liever individuele Schrijfcoaching? Of zoek je een Schrijftraining voor je bedrijf? Bel me (06 – 1542 8191) of mail me (info@bergamot.nl)

“Eerst liep ik vaak vast tijdens het schrijven, nu weet ik dat het handig is een aantal zaken op orde te hebben vóór ik ga schrijven.”

Liever wat anders?

Kijk op Schrijf mee voor mijn andere activiteiten.