Ik help je met je teksten

Goede teksten, zakelijk en privé

Goede teksten zorgen voor verbinding

Goede teksten bereiken én raken de lezer. De boodschap komt over en brengt een verbinding tot stand. Wil je laten zien wat er bijzonder is aan jouw product of dienst? Waarom jij de meest geschikte sollicitant bent? Of waarom jouw bedrijfs- of levensverhaal zo interessant is?

Ik kan je helpen

Dan kan ik je helpen bij het (her)schrijven van je verhaal. Ik begin altijd met vragen, doorvragen en meedenken. Pas als ik precies weet wat je wilt vertellen en waarom dat belangrijk is voor jouw doelgroep, ga ik aan de slag.

Je krijgt een tekst met 3 belangrijke eigenschappen:

  • de boodschap is helder – dus er ontstaan geen misverstanden
  • de tekst is persoonlijk – als de afzender iets van zichzelf laat zien, brengt hij een verbinding met de lezer tot stand
  • het verhaal leest lekker – zodat de lezer de tekst tot einde leest en de informatie waarnaar hij op zoek is

Duidelijker, klantvriendelijker en persoonlijker

Natuurlijk is een blog anders dan een persbericht, schrijf ik een levensverhaal persoonlijker dan een artikel, en verschilt een webtekst van een sollicitatiebrief. Toch gelden deze criteria voor alle soorten teksten.

Wil je graag dat jouw verhaal duidelijker, klantvriendelijker en persoonlijker op papier – of op het scherm – verschijnt? Neem vrijblijvend contact op.

Wat schrijf ik zoal:

Wat mijn klanten zeggen:

“Annemarie verdiept zich in de complexe materie en zoekt naar de kern van wat verteld moet worden. Die boodschap weet ze vervolgens helder en krachtig te verwoorden.” – Inge Peters, interim marketing manager ONVZ

Meer referenties vind je hier.

Wil je zelf leren hoe je gemakkelijker betere teksten schrijft? Kies dan voor schrijftraining of schrijfcoaching