Ik help je met je verhaal

Schrijftafel in Wageningen

Schrijf je graag, gewoon voor jezelf, en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Kom dan naar de Schrijftafel in Wageningen.

Je schrijft aan de hand van eenvoudige oefeningen. De woorden komen als het ware vanzelf op papier. Zo ontdek je dat je creatiever bent dan je denkt. De teksten laten je vaak een onbekend stukje van jezelf zien en zijn vaak prachtig, al is dat niet het eerste doel.

Plezier, inspiratie en inzicht

Bij de Schrijftafel gaat het vooral om plezier, inspiratie en inzicht. Je hebt alleen pen en papier nodig, dus ook zonder schrijfervaring ben je welkom. Je kunt gewoon een keer aanschuiven, er is geen vaste groep.

Praktisch

De Schrijftafel vindt plaats op maandag, meestal de tweede maandag van de maand. Na de zomer schrijven we verder op maandag 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december, steeds van 10 – 12 u. We schrijven bij mij thuis, in Wageningen. Per keer bedragen de kosten € 15 inclusief koffie of thee.

Elke bijeenkomst staat op zichzelf. Aanmelden is nodig, want er is plaats voor maximaal 7 deelnemers. Wil je meedoen? Stuur me een mail en laat me weten wanneer je wilt komen.

Reacties van deelnemers

“Schatgraven met beleving”

“Schrijftafelen is fun en fijn”

“Een fijne ochtend met mooie opdrachten” 

“Bijzondere ontmoetingen aan tafel”

Lees meer over andere activiteiten op de pagina Aanbod.

Foto: Kelly Sikkema op Unsplash